Denver és Mexikó

2016-07-19 Denver, Chichen Itza, Cancun, Greeley

Kata még februárban keresett meg azzal, hogy szeretné magával vinni Topyt Amerikába. Rögtön be is véstem a mackónaptárba, hogy június 23. és július 10. között Koala foglalt lesz.

Együtt bejárták Denvert, az egyetem meglátogatásához Topy még négyszögletű mackósatyekot is kapott. Red Rocks, Seven falls, rodeó Greeley városában, ebéd egy igazi amerikai étteremben, és persze zászlólobogtatás július 4-én - ez mind-mind az útjuk része volt.

 

 

Mexikóban pedig nem csak barnára sültek Cancun gyönyörű homokos partján, de meglátogatták Chichen Itza romvárosát is, ami 1988 óta az UNESCO világörökség része.

 

 

Nagyon-nagyon köszönöm Katának, hogy teljesen ismeretlenül felajánlott egy ilyen különleges utazást Koalának! Sőt, írt egy kis élménybeszámolót is, amit Topy diktált neki:

 

"Hú, bocs mindenkitől, hogy ennyit vártam vele, de fel kellett dolgoznom az élményeket. Ja, Topy vagyok, ha valaki még nem tudná. Denverben jártam. Amerikában! Egy lépéssel közelebb Hollywoodhoz. Alakul, alakul...színészekkel is találkoztam, bár színpad volt, nem film. Sebaj, azért jó buli volt a színpadon fotózkodni.

Gazdim, Marina már leírta merre jártam, ezért nem ismétlem meg újra. No, de amit nem írt le: nagyjából sztár lettem kint. Akárhova mentem és fotót készítettünk, mindenhol nagyon segítőkészek voltak és egyáltalán nem lepődtek meg rajtam. Mintha teljesen normális lenne, hogy koala ül a pónin vagy hamburgert eszik a rodeon. Vajon ott ez normális? Hm...

 

 

És Mexikó. Nekem való hely, a meleget és a páratartalmat tekintve mindenképp. Hú, milyen jó volt az óceán partján kinyúlni! Maradhattunk volna még ott egy kicsit...De várt vissza Denver és az élmények hada. Képzeljétek, voltam egy olyan helyen, ahol mentett nagymacskák vannak. Nem mondom, azért féltem egy kicsit, amikor felettük mászkáltunk a hídon. (Ugyanis nem ketrecek vannak és azok között lehet menni, hanem hatalmas területek vannak elkerítve nekik és egy felső hídon közlekedve lehet őket meglesni.)

Nem szaporítom tovább a szót, mert indulnom kell Ausztráliába tovább. Beszéljenek inkább helyettem a képek. Üdv Mindenkinek Topy

Kommentek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben