Helló Spanyolország!

2017-03-17 Alicante, Madrid

Nagyon régen adtam hírt Koaláról, utoljára januárban írtam az indiai útjáról. Remélem, hamarosan fotókkal együtt el tudom mesélni Nektek, hogy merre járt azóta, csak még várok néhány fotóra és élménybeszámolóra az útitársaitól. Szóval türelem :)

Most a legutóbbi útjáról hoztam fényképeket, ahová Topy ismét Lucával utazott, március 11-15 között. Ők már harmadjára kirándultak együtt, korábban Velencében és Münchenben jártak. Szerintem Luca már nem is tudná elhagyni az országot Topy nélkül :D

Ezúttal Spanyolországba mentek, ahol az egyik úticél a gyönyörű Alicante volt. Luca azt mondta, hogy a város nagyon tiszta, és a tengerpart, illetve a kikötő is nagyon szép. További pozitívum, hogy a szállást és az étkezést is olcsón megúszták. :)

 

 

A Szent Borbála-várkastély (Castillo de Santa Bárbara) tetszett nekik a legjobban, ahonnan belátták egész Alicantét, valamint a környező vidéket is. Csak mire felértek a hegy tetejére, Topynak muszáj volt meginnia egy eukaliptusz sört, mert annyira elfáradt :)

 

 

Aztán Madridban jártak, ahol sajnos az időjárás nem volt olyan mackós.

 

 

De a spanyol király kiengesztelte őket, a lakosztályába hívta Topyt és azt mondta, hogy a parkban épített neki egy kristálypalotát..

 

 

..Gondolom, itt majd eukaliptusz ültetvény lesz.. Amint kinőnek a fák, Topy visszalátogat, de addig újabb úticélok után néz :) Lucám, ismét nagyon köszönöm Nektek az utaz(tat)ást és a fotókat! <3 A teljes képgaléria lent látható.

Kommentek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben