India

2017-01-13 Oneness University, Natham, Nemam

Klárival korábban kolléganők voltunk, aztán évekig nem találkoztunk. Csak annyit tudtam róla, hogy "valamilyen indiai valamivel" foglalkozik. :) Néhány éve az egyik ilyen "valamit" pont a születésnapomra szervezte, ezért úgy gondoltam, hogy nekem oda el kell mennem. Bár úgy éreztem, hogy maga a kurzus akkor és ott engem nem szólított meg, de azt tisztán láttam, hogy Klári kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Tudtam, hogy megtalálta az útját, mert sugárzott belőle a pozitív energia.

  

Klári

 

Látva Koala utazásait, megkeresett, hogy el tudná őt vinni Indiába. Így történt, hogy 2016. november elején együtt elindultak, hogy Topy is megvilágosodjon az Egység Egyetemen. Kláritól tudom, hogy a világ összes tájáról járnak ide, és több ezer embernek segítenek. Ezen a különleges 21 napos kurzuson pedig közel 750 ember (+1 koala) vett részt.

 

forrás: facebook

 

Klári korábban az Egyetemen végzett haladó egység trénerként, és itthon adja tovább a tanultakat. Erre a novemberi kurzusra többen is mentek Magyarországról, szóval Topy a magyar csapatot erősítette. :) Az Egység Templomában, illetve a Szentséges Erdőben is jártak. Klári elmondása szerint az utóbbi helyen nagyon jó energiák vannak, ezért gyakran tartanak ott tűzszertartásokat is.

 

 

Később volt alkalmuk egy kicsit kirándulni, bejárták Dél-India egy részét, és két helyről hoztak haza fényképeket is. Nathamban meglátogatták Sri Bhagavan, az Egység Egyetem alapítójának születési házát, ahol jelenleg templom épül,...

 

 

...illetve Nemamban, Sri Amma, az Egyetem másik alapítójának ashramjában jártak.

 

 

A teljes képgalériát lent láthatod, ha pedig szeretnél találkozni Klárival, vagy többet megtudni Róla és az Egység Kurzusokról, akkor keresd bizalommal a www.galikklara.com oldalon. Ezúton is nagyon köszönöm neki ezt a különleges utat, és a fotókat!

Oneness University

 
 
 
 
 

Natham

 
 
 

Nemam

 

Kommentek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben