Maci úton az Inviával

2017-05-03 Mór, Tápiószele, Aszód, Visegrád, Szentendre, Debrecen, Magyarpolány

Februárban megkeresett az Invia, hogy mivel ők egy utazási iroda, az én mackóim meg utazgatnak, kitalálhatnánk együtt valami csodamackós közös projektet. Hamarosan személyesen is találkoztunk, és megbizonyosodtam róla, hogy jó kezekben lennének náluk a mackók. Aztán egy kicsit törtem a fejem, hogy melyiket bízzam rájuk, akkoriban ugyanis gondolkodtam egy újabb pandás projekten, Panda Topy nyugdíjbavonulása miatt. Végül a Pandának mást találtam ki (ami egyelőre mackótitkos), viszont legnagyobb örömömre az Invia mindkét utazó mackót bevállalta, így április 25-én el is vittem nekik őket.

 

Profi kezekre bíztam a mackókat. Az Invia.hu felajánlotta, hogy megszervez nekik néhány szuper utat, én pedig örültem...

Közzétette: Topy Világa – 2017. április 25.

 

Maci Topy Inviával történő utazásait ebben a bejegyzésben fogjátok megtalálni, és folyamatosan frissítem majd, ahogy érkeznek a fotók. A képgalériát szokás szerint alul, a bejegyzés alatt találjátok.

Fontosnak tartom elmondani, hogy a közös projektünk NEM szponzorált. Ha egyszer "eladom a lelkemet", azt jelezni fogom Nektek :) De akkor miért jó ez nekem? Mert amellett, hogy baromi jó kaland, hab a tortán, hogy néhány hétre leveszik rólam az utazásszervezéssel járó teendőket, ami számomra nagy segítség a tervezés/horgolás mellett.

 

Maci útjai (folyamatosan frissített lista):

2017/04/30 - Mór

2017/05/07 - Tápiószele, Aszód

2017/05/14 - Visegrád, Szentendre

2017/05/21 - Debrecen

2017/06/16 - Magyarpolány

Kommentek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben