Namíbia

2016-06-09 Hamakari Guest Farm, Windhoek Repülőtér, Frankfurt repülőtér

Márti még a Valentin napi "projektem" kapcsán olvasott Topyékról, és márciusban keresett meg azzal, hogy szívesen magával vinné a mi kedvenc koalánkat egy izgalmas afrikai vadász túrára.

Nagyon megörültem neki, mert Topy még csak egyszer járt Afrikában, ráadásul ott volt a legelső külföldi nyaralása. Néhány levélváltás után Topy hamar kiderítette, hogy Márti ideális útitársa volna, hiszen szeret kirándulni, illetve imád és tud fotózni is. Így aztán május végén együtt pattantak repülőre, hogy felfedezzék Afrika vadvilágát.

 

 

Topy rengeteg új állattal ismerkedett meg, amilyenekkel azelőtt még sosem. Például látott sok-sok antilopot, kudut és vizibakot - kicsit és nagyot. Impalát, de nem négykerekűt, fekete-fehér csíkos haverokat és fura hosszúnyakú, de imádnivaló pajtásokat. Springbok, nyala és oryx is sündörgött a közelben, aztán szoros barátságot kötött egy varacskos süldővel. Később pedig madarakat faggatott arról, hogy van-e eukaliptusz a közelben.

 

 

Nem volt, ezért egy hét elképesztő afrikai kalandozás után hazatért, de csak egy rövid időre. Mártinak ezúton is nagyon köszönöm a rengeteg csodás fotót, és hogy magával vitte Topyt. Három új koala tappancs került a térképünkre, itt alul pedig láthatjátok a tappancsokhoz tartozó összes fotót.

Kommentek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben