Találd meg Topy szívét!

2016-02-09

Topy Maci 100 db-ra törte a szíve egy részét és elrejtette őket Budapest különböző pontjain.

 

 

Ha megtalálod az egyiket, kérlek, jelezd ennek a bejegyzésnek az alján hozzászólásban (facebook bejelentkezés szükséges hozzá), vagy e-mailben a hello@topyvilaga.hu címen. Írd meg, hogy hol és mikor találtad meg, illetve ha lehet, küldj róla fotót is.

Nagyon izgatottan várjuk, hogy hány visszajelzés érkezik :)

 

De mi is ez az egész? Nem kedvelem különösebben a Valentin-napot. Nem is utálom. Ha valaki ezen a napon mutatja ki a szeretetét, az számomra éppen olyan jelentőséggel bír, mintha bármelyik másik napon tenné. Hiszen a szeretet mindig jelentőségteljes.

Viszont Mackóknak ez lesz az első Bálint-napja, ezért arra gondoltam, hogy emlékezetessé teszem. Ezért mindenekelőtt horgoltam 100 db apró szívet:

 

 

Aztán ráragasztottam őket egy-egy papírlapra - rajta a következő üzenettel:

 

"Bálint napra 100 db ilyen szívet rejtettem el Budapesten. Kérlek, a hátoldalon lévő címen jelezd, hogy mikor és hol találtad meg. Köszönöm! Boldog Bálint-napot!"

 

A hátoldalon lévő cím erre a blogbejegyzésre irányít, így ha a megtaláló benne van egy kis mókában, akkor itt nyomon követhetjük majd. Ha pedig e-mailben érkezik visszajelzés, akkor frissítem ezt a bejegyzést és legalul írni fogok arról is. Kedveld Topy facebook oldalát, hogy Te is értesülj róla ;)

A szíveket Budapesten különböző helyeken rejtettem el, például könyvesboltban, metrón, stb. Remélem, hogy bárki is talál rájuk, mosolyt csal az arcára.

 

Mackó nagy segítség volt a készítés közben és remekül elszórakoztatott, amikor kreatívan felhasználta a szíveket, hogy eljátsszon egy jelenetet az Amerikai szépség c. filmből:

 

 

Ha valaki szeretné megszámolni, hogy megvan-e mind a 100, íme:

 

 

Mackós Bálint-napot mindenkinek!

 

---

 

Frissítés 2016/02/29 - Eddig összesen 23 szív megtalálásáról érkezett visszajelzés, a lenti képekre kattintva olvashatjátok őket.

Frissítés 2016/06/25 - 4 hónap elteltével megtaláltak még egy szívet! :)

 

Kommentek

Facebook

LEGJOBB FOTÓK

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben