Van szíved - 1000 db horgolt szív Budapesten

2018-02-12

Megduplázva a tavalyit, idén 1000 db szívet horgoltam, hogy Bálint-nap alkalmából ismét megörvendeztessem a járókelőket, de leginkább magamat. Igen-igen, már bocs, de jól olvasod. Úgy hiszem, hogy ez az egész dolog, számomra okozza a legnagyobb örömet - az első fonalráhajtástól az utolsó szív elrejtéséig.

 

 

Hogyan is indult ez az egész?

2016-ban kedvem támadt horgolni, ezért úgy döntöttem, gyakorlásként horgolok néhány szívet, mert ez egy pofonegyszerű dolog, kezdőknek remek gyakorlás. Aztán a néhányból lett 100 db szív, és ha már volt, miért is ne legyen valami hasznuk. Ekkor jött az ötlet, hogy elrejtem őket Budapest utcáin, hátha örül neki valaki. Örült! Annyi pozitív visszajelzés érkezett, hogy kedvem támadt megismételni a projektet 2017-ben, de akkor már 500 db szívvel. Ekkor adtam neki a "Van szíved!" szlogent. Természetesen a szívek elrejtésében már segítséget kellett kérnem barátoktól, ismerősöktől, mert ilyen mennyiséget nem tudtam volna annyi helyre eljuttatni egyedül, mint a segítségükkel.

A pozitív visszajelzésekből ekkor sem volt hiány, úgyhogy 2018-ban jöhetett a duplázás 1000 db szívvel. Február 13-án kezdjük elrejteni őket, és 14-én délutánra az összes kikerül valahová. A "Van szíved!" szlogen annyira megtetszett, hogy megtartottam, de emellett idén több változást is belevittem a dologba.

 

Kísérőkártyák

A szíveket mindig egy kis üzenet kíséri, amiből kiderül, hogy mire is bukkant a rátaláló. Idén a kísérőkártya hátuljára egy-egy mókás mondat került, amiből összesen 20 különféle létezik. Mint például az alsó kettő:

 

 

Lelőhelyek listája

A korábbi években random módon kerültek elrejtésre a szívek. Sokan érdeklődtetek, hogy merre lehet őket megtalálni, ezért idén listát írtam azokról a helyekről, ahová a legtöbb kerül. A listát ITT találod.

 

UrbanGo - ajándék a szívek mellé

Mivel tavaly sokat elmosott az eső, ezért idén mindenképp szerettem volna a szívek egy részének fedett helyeket találni. Kávézókat terveztem megkeresni, amikor rám talált az UrbanGo, és felajánlotta, hogy 20 db szívhez ajándékot adnának. Nem hittem a fülemnek. Micsoda remek dolog, hogy nemcsak szívet találhatnak a keresgélők, de a legszerencsésebbeknek még további ajándék is jár. Ráadásul megbeszéltük, hogy összesen 400 db szívet eljuttatnak különböző kávézókba, és ezek közt lesznek a nyerő darabok is. Megváltásként érkezett a segítségük, mert némi csúszásban voltam az elrejtés szervezésével. A kávézókat is felsorolom holnap a fent említett lelőhely listán, valamint írok majd benne az ajándékokról is. Kalandra fel!

 

Frissítés 2018.02.13 - Sok-sok kérdés érkezik a projekttel kapcsolatban, ezért összeírtam a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat ITT.

Kommentek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek
Rendben